Teljes körű szakértelem

Ismerje meg cégünket

Változatos termék és szolgáltatás portfólióval rendelkezünk, de ha egy mondatban kéne jellemezni cégünket, az így hangzana: Egység a sokszínűségben. Ugyanis van ami közös mindenben, amivel foglalkozunk: a szakértelem és az ügyfélelégedettség.
100
+
Szerződéses ügyfél
30
+
Minősített szakember
15
+
Év ICT tapasztalat
20
+
Gyártói minősítés

Jövőálló tudás a változó igényekre

Hosszú távra tervezünk

Minek köszönhetjük ügyfeleink bizalmát? Teljes körű megoldást nyújtunk, ICT megoldások bevezetésétől kezdve az üzemeltetésen és rendszerintegráción át egészen az egyedi üzleti alkalmazások fejlesztéséig. Ez az amivel foglalkozunk, de eredményességünk titka a hogyanban keresendő.
Nem projektekben, hanem partnerkapcsolatokban gondolkodunk. Látjuk az embert a számok mögött, ezért tudunk gyorsan reagálni és rugalmasan megfelelni minden egyedi ügyféligénynek. Megvan a tudásunk, hogy átlássuk a teljes képet, de meg van a kapacitásunk és frissességünk, hogy a részletekre is figyeljünk. Ezért számunka a profizmus nem csak a tudásban, hanem a hozzáállásban is megmutatkozik. A cél közös: hosszú távú versenyképességet biztosítani ügyfeleinknek.

Kapcsoljon magasabb fokozatra!

Éljen a modern technológia előnyeivel! Mindenben számíthat szakértelmünkre: teljes körű infokommunikációs megoldásokat szállítunk, fejlesztünk és üzemeltetünk!
Kapcsolatfelvétel
1 munkanapon belül válaszolunk >>

Mindenben egymást erősítjük

Ismerje meg vezetőségünk tagjait

Gasztonyi Gábor

cégvezető

Véber Klaudia

ügyvezető

Besenyi Tibor

kereskedelmi igazgató

Lépéselőny cégének

Piacvezető gyártókkal dolgozunk együtt, kiemelt partneri minősítéssel. Tapasztalt fejlesztő és mérnökcsapatunk bármilyen ügyféligényt megvalósít!

Lépjen szintet a céges kommunikációban!

A kommunikáció minősége cége egész működésére kihat:
velünk stabil technológiai alapokra építhet!

Stabil technológiai háttér, előtérben a minőség

Ügyfélmegtartó erő

Egy cég igazi sikerét a partnerkapcsolatainak a minősége fémjelzi. Ügyfélmegtartó erőnket három tényezőnek köszönhetjük: szakértelem, csapatmunka, rugalmasság. Mindegyik elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távú eredményeket érjünk el ügyfeleinknél.
A szakmai alázat és a minőség iránti elkötelezettségünk segít abban, hogy minden igénynek meg tudjunk felelni: ismerje meg hazai és nemzetközi referenciáinkat!
Referenciák

Blog

Bravonet üzleti reggeli – A vénaszkenner és ami mögötte van

Elolvasom
2023. szeptember 12-én „Biometrikus beléptetés és azonosítás” címmel, egy üzleti reggeli keretében ismerhették meg jelenlegi és leendő partnereink a Bravonet Kft. portfóliójának legújabb tagjait: a BLogin, a Gatekeeper és a StadiumGuard megoldásokat. És hogy mi a közös bennük? Mindegyik biometrikus azonosításon alapszik és vénaszenzort használ az azonosításhoz. A délelőtt 9 órás kezdési időpontkor már látható […]

Avaya PCC – Tegyünk együtt különbséget

Elolvasom
2023.06.25 és 28. között, Prágában rendezte meg az Avaya a szokásos évi PCC konferenciáját, ahol a céget képviselő kollégák találkozhattak üzleti partnereikkel.  A konferencia fő mottója a „together we make the difference”, azaz tegyünk együtt különbséget volt. Ha röviden foglalnánk össze az eseményt, akkor: növekedés, újdonságok és felhő mindenek felett. Természetesen ettől sokkal több mindenről […]

Intelligens hangfelismerés az ügyfélszolgálatoknál: valóban csökkenti a költségeket?

Elolvasom
Az egészséges ember hallása rendkívül fejlett. A mindennapokban akár a látás segítsége nélkül (pl. telefonbeszélgetések során) is képes kiszűrni a zajból a számára fontos hangokat, meg tudja becsülni a beszélő nemét, életkorát, érzelmi állapotát, valamint értelmezni tudja az üzenetet és válasz reakciókat is tud adni. Ha az ember ennyire jó ebben, akkor mit tudhat ma […]

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató