Akadálymentes információáramlás

Infrastruktúra építés és menedzsment

A sikeres kommunikáció alapfeltétele az akadálymentes információáramlás, ehhez biztosítjuk a stabil technológiai hátteret, a jól megtervezett hálózati infrastruktúrát.

A minőségi kommunikáció alapjai

Fektessük le közösen a minőségi kommunikáció alapjait: megfelelő mérnöki és tervezői tudással valamint kiemelt gyártói kapcsolattokkal rendelkezünk, hogy kiépítsük cége hálózati infrastruktúráját.

Kapcsoljon magasabb fokozatra!

Éljen a modern technológia előnyeivel! Mindenben számíthat szakértelmünkre: teljes körű infokommunikációs megoldásokat szállítunk, fejlesztünk és üzemeltetünk!
Kapcsolatfelvétel
1 munkanapon belül válaszolunk >>

Passzív hálózat építés

Széles termékportfólióval rendelkezünk, hogy a minőségi szoftverekhez és szolgáltatásokhoz a legmodernebb készülékeket biztosítsuk cége dolgozói számára.
A legkorszerűbb technológiákkal és minőségi passzív hálózati elemekkel dolgozunk: számíthat ránk a rack szekrények, patch panelek és kábelek és a végponti szerelvények kiválasztásában - megbízható hálózati infrastruktúrát építünk.
Minőségi passzív hálózati elemek kiválasztása
Hálózati biztonság kialakítása

Lépéselőny cégének

Piacvezető gyártókkal dolgozunk együtt, kiemelt partneri minősítéssel. Tapasztalt fejlesztő és mérnökcsapatunk bármilyen ügyféligényt megvalósít!
Tapasztalt hálózati rendszermérnökök
Gyors rendelkezésreállás

IT infrastruktúra építés és konszolidáció

Infrastruktúra építési megoldásaink közé tartozik a réz alapú infrastruktúra, optikai hálózatok és alépítmények telepítése, továbbá a rendezők kialakítása, amely kulcsfontosságú a hatékony hálózatüzemeltetéshez, ami nem utolsó sorban növeli eszközeink élettartamát.
Kültéri és beltéri nyomvonal építésben, valamint az infrastuktúra kialakításával járó kültéri munkálatokban is számíthat a Bravonet csapatára: teljes körű megoldást nyújtunk.

Aktív hálózati megoldások

Aktív hálózati elemek kiválasztása és telepítése, a helyszíni felméréstől és a tervezéstől, a kivitelezésen át a karbantartásig.
Biztosítjuk cége számára az aktív hálózati eszközöket: routerek, switchek, vezérlők, szünetmentes tápegységek és vezeték nélküli megoldások kiépítésében és optimalizálásában is számíthat a Bravonet csapatára.
Igényfelmérés, tervezés, kivitelezés és karbantartás
Aktív hálózati elemek kiválasztása

Lépjen szintet a céges kommunikációban!

A kommunikáció minősége cége egész működésére kihat:
velünk stabil technológiai alapokra építhet!
100
+
Szerződéses ügyfél
30
+
Minősített szakember
15
+
Év ICT tapasztalat
20
+
Gyártói minősítés
100
+
Szerződéses ügyfél
30
+
Minősített szakember
15
+
Év ICT tapasztalat
20
+
Gyártói minősítés

Biztonsági áramellátás

A hálózati áramforrás megszűnése, áramingadozás vagy áramszünet esetén károsíthatja informatikai eszközeit, de ennél is nagyobb veszélyt jelent a mindennapos munkavégzés megszakadása és ebből kifolyólag a profit kiesése, az ügyfelek bizalmának elvesztése.
A károsodások elkerülése és az üzletmenet folytonosságának fenntartása megoldható jó minőségű, üzembiztosan működő, akkumulátoros háttérrel rendelkező szünetmentes áramforrások alkalmazásával.

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató