Kommunikációs megoldások üzleti kihívásokra

Trading megoldások és munkafolyamat optimalizálás

Kereskedői kommunikációs platform, trading eszközök és távmunka megoldások piacvezető, innovatív partnerünk, az IPC technológiájával.

Szintlépés a kereskedői kommunikációban

Piacvezető gyártónk, az IPC biztosítja a technológiát, hogy az élvonalba kerüljön, a Bravonet tapasztalt szakértő gárdája biztosítja a tudást és a támogatást, hogy az élvonalban is maradjon cégével: hosszú távra tervezünk.

IPC Unigy: Trading
kommunikáció felsőfokon

Növelje a kereskedői munkafolyamat hatékonyságát az IPC Unigy innovatív kommunikációs platformjával!

IQ/MAX Touch: Erősítse ügyfélkapcsolatait

Kis, közép és nagyvállalati környezetben is egyaránt megállja a helyét az Avaya J100 termékcsaládja: kiszolgálja a változatos ügyféligényeket.

Tárgyalótermi és
konferencia eszközök

Az Avaya videokonferencia és tárgyalótermi készülékei nélkülözhetetlen kiegészítői a felhős csoportmunka, egységes kommunikáció és távmunka szolgáltatásainknak.

Unigy Soft és Mobil Client:
Rugalmasság minden eszközön

Építse ki a katasztrófatűrő trading kommunikáció alapját, a rugalmas hozzáférést: deskotopon, mobilon azonnali, teljes értékű elérést biztosítunk!

Kapcsoljon magasabb fokozatra!

Éljen a modern technológia előnyeivel! Mindenben számíthat szakértelmünkre: teljes körű infokommunikációs megoldásokat szállítunk, fejlesztünk és üzemeltetünk!
Kapcsolatfelvétel
1 munkanapon belül válaszolunk >>

IPC Unigy: trading kommunikáció felsőfokon

Az IPC Unigy megoldása egy önálló, egységes kereskedői kommunikációs és alkalmazás platform bármilyen méretű kereskedői szervezet számára.
A legkorszerűbb technológia, integrált alkalmazások és a befektetéseket támogató csoportmunka eszközök segítik a hatékonyabb munkavégzést és a gyorsabb üzletkötést: teljes körű támogatás az egész kereskedői életciklusban.
Skálázható, biztonságos és költséghatékony kommunikációs platform, globális rendszerfelügyeleti szolgáltatással
Megfelel a nemzetközi szabályozási követelményeknek és előírásoknak
Innovatív technológia, ami a legnagyobb globális pénzintézeteknél bizonyított már

IQ/MAX Touch: erősítse ügyfélkapcsolatait

Az IQ/MAX Touch az IPC új kommunikációs eszköze, egy biztonságos, bővíthető berendezés, amely lehetővé teszi a hangforgalom kezelését és a Unigy rendszer egyéb fejlett képességeinek kiaknázását. Az intuitív érintőképernyős grafikus felhasználói felület azonnal érzékeli a felhasználó interakcióját, új alkalmazásai révén fokozza a hatékonyságot.
Mindezeken felül a Bravonet képes a fentieket minden részletre kiterjedő megoldássá formálni az IPC berendezéseit és szoftvereit felhasználva.

Lépéselőny cégének

Piacvezető gyártókkal dolgozunk együtt, kiemelt partneri minősítéssel. Tapasztalt fejlesztő és mérnökcsapatunk bármilyen ügyféligényt megvalósít!

IQ/MAX Omni: távmunka kereskedőknek

A kereskedők bárhonnan dolgozhatnak, helytől függetlenül megőrizhetik hatékonyságukat az IPC IQ/MAX Omni egységes kommunikációs platformjának segítségével. A kereskedői munkafolyamat rugalmasságot, mobilitást és rögtönzést kíván, ezt teljes mértékben támogatja partnerünk rendszere.
Eltérő időzónákból segíti a csapaton belüli együttműködést és az ügyfélkommunikációt, új piacok feltérképezését, mindezt beruházásmentesen, maximális rugalmassággal. Minőségi munkavégzés, megszakítások nélkül.
Egységes adminisztráció
Könnyen integrálható a meglévő kommunikációs infrastruktúrába, megkönnyíti az adminisztrációt.
Globális elérés
Teljes funkcionalitás, bárhol a világban, egyszerű kommunikáció eltérő időzónákban is.

Lépjen szintet a céges kommunikációban!

Növelje kereskedői teljesítményét a legkorszerűbb technológia segítségével: mindenben számíthat szakértelmünkre!

Unigy Soft és Mobil Client: Rugalmasság minden eszközön

A Unigy egységes soft trading platformja azonnali hozzáférést nyújt kereskedőinek a teljes kontaktlistához és ügyfélanyagokhoz: lehetővé teszi a trading munkafolyamatok lebonyolítását bármikor, bárhonnan.
Építse ki a katasztrófatűrő kereskedői kommunikáció alapjait: maximális rugalmasság és elérhetőség desktopon és mobilon is!
Unigy Soft Client
Windows operációs rendszerre optimalizált megjelenítés, integráció a Microsoft Outlook kontaktokkal.
Unigy Mobile Client
Android és iOS mobileszközökre optimalizált megjelenítés. Minden változtatást szinkronizál az IQ/MAX Touch és Unigy Soft Client megoldásainkkal.

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató