A hatékony kommunikáció eszköztára

Multimédia és
konferenciaeszközök

Széles termékportfólióval rendelkezünk, hogy a minőségi szoftverekhez és szolgáltatásokhoz a legmodernebb készülékeket biztosítsuk cége dolgozói számára.

Hatékonyságnövelő készülékek

Az Avaya termékcsaládja a legkorszerűbb multimédia és konferencia eszközöket tartalmazza: hozza ki a legtöbbet az üzleti kommunikációból!

Felhős konferenciaszoba: Avaya IX Collaboration Unit CU360

Áttörés a vállalati kommunikációban: az Avaya IX Collaboration Unit CU360 készüléke minden teret felhős konferenciaszobává alakít, az irodában és otthon is.

Avaya J100
IP telefonok

Kis, közép és nagyvállalati környezetben is egyaránt megállja a helyét az Avaya J100 termékcsaládja: kiszolgálja a változatos ügyféligényeket.

Tárgyalótermi és
konferencia eszközök

Az Avaya videokonferencia és tárgyalótermi készülékei nélkülözhetetlen kiegészítői a felhős csoportmunka, egységes kommunikáció és távmunka szolgáltatásainknak.

Lépéselőny cégének

Piacvezető gyártókkal dolgozunk együtt, kiemelt partneri minősítéssel. Tapasztalt fejlesztő és mérnökcsapatunk bármilyen ügyféligényt megvalósít!

Felhős konferenciaszoba: 
Avaya IX Collaboration Unit CU360

Az Avaya Spaces felhős csoportmunka szolgáltatásunk tökéletes kiegészítő eszköze az Avaya CU360, ráadásul más gyártók megoldásaihoz (Microsoft, Zoom, etc.) is kitűnően kapcsolódik. Igazi áttörést jelent a vállalati kommunikációban: ideális a KKV szektor számára, mert költséghatékony, minden az egyben eszköz, ami teljes körű felhő alapú szolgáltatást nyújt, kifogástalan minőségben.
Kristálytiszta hangot és képet biztosít, függetlenül a PC vagy laptop teljesítményétől, képminőségétől.
Könnyen integrálható és telepíthető és olyan képességekkel rendelkezik, mint a találkozók rögzítése, címtárszolgáltatás vagy együttműködés okos eszközökkel és felhős alkalmazásokkal.
Felhő alapú teret adunk a fejlődésnek: lépjen szintet vállalkozásával, csoportmunka a felhőben, hatékonyság az egekben!

Kiemelkedő minőség

Az eszköz a legkorszerűbb képességeket tartalmazza, beleértve a teljes HD 1080p videófelvételt, a 4K kameraérzékelőt és a 4K
képernyőtámogatást.

Könnyű integráció

Integrált videó végpontként is felhasználható: együttműködik a meglévő szabványos videokonferencia struktúrával.

Egyszerű használat és telepítés

Akár percek alatt telepíthető és bármilyen
kijelző tetején elhelyezhető.

Avaya J100 IP telefonok

Kis, közép és nagyvállalati környezetben is egyaránt megállja a helyét az AVAYA J100 termékcsaládja, kiszolgálja a változatos ügyféligényeket:
Funkcionalitásban és méretben is nagy a választék: nagy mennyiségű hívást lebonyolító értékesítők vagy contact center operátorok, de kisszámú hívást kezelő és alapfunkcionalitást igénylő ügyfelek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb eszközt. Tökéletes kiegészítő eszköze Avaya IP Office alközponti megoldásunknak!

Lépjen szintet a céges kommunikációban!

Válasszon prémium minőségű készülékeink közül, és biztosítsa a hatékony munkavégzés feltételeit cége dolgozói számára, az irodában és otthon is!

Tárgyalótermi és konferencia eszközök

Az Avaya videokonferencia és tárgyalótermi készülékei nélkülöhetetlen kiegészítői a felhős csoportmunka, alközponti és távmunka megoldásoknak, hogy akár otthonról, akár irodából jelentkezik be, mindig kristálytiszta hang és kép emelje a kommunikáció színvonalát. Piacvezető gyártónk széles termékkínálata zökkenőmentesen integrálható szoftveres szolgáltatásainkkal.
Konferencia telefonok: vezeték nélküli csatlakozás, prémium hangminőség
Fejbeszélők: zajszűrés és ergonomikus kialakítás
Multimédia eszközök: Avaya Vantage - videó és csoportmunka egy kattintásra
Tárgyalótermi kamerák: Avaya Huddle kamerák - nagyvállalati minőség, akár személyes használatra is, megfizethető áron

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató