A hatékony kommunikáció eszköztára

Multimédia és
konferenciaeszközök

Széles termékportfólióval rendelkezünk, hogy a minőségi szoftverekhez és szolgáltatásokhoz a legmodernebb készülékeket biztosítsuk cége dolgozói számára.

Hatékonyságnövelő készülékek

Az Avaya termékcsaládja a legkorszerűbb multimédia és konferencia eszközöket tartalmazza: hozza ki a legtöbbet az üzleti kommunikációból!

Felhős konferenciaszoba: Avaya IX Collaboration Unit CU360

Áttörés a vállalati kommunikációban: az Avaya IX Collaboration Unit CU360 készüléke minden teret felhős konferenciaszobává alakít, az irodában és otthon is.

Avaya J100
IP telefonok

Kis, közép és nagyvállalati környezetben is egyaránt megállja a helyét az Avaya J100 termékcsaládja: kiszolgálja a változatos ügyféligényeket.

Tárgyalótermi és
konferencia eszközök

Az Avaya videokonferencia és tárgyalótermi készülékei nélkülözhetetlen kiegészítői a felhős csoportmunka, egységes kommunikáció és távmunka szolgáltatásainknak.

Lépéselőny cégének

Piacvezető gyártókkal dolgozunk együtt, kiemelt partneri minősítéssel. Tapasztalt fejlesztő és mérnökcsapatunk bármilyen ügyféligényt megvalósít!

Felhős konferenciaszoba: 
Avaya IX Collaboration Unit CU360

Az Avaya Spaces felhős csoportmunka szolgáltatásunk tökéletes kiegészítő eszköze az Avaya CU360, ráadásul más gyártók megoldásaihoz (Microsoft, Zoom, etc.) is kitűnően kapcsolódik. Igazi áttörést jelent a vállalati kommunikációban: ideális a KKV szektor számára, mert költséghatékony, minden az egyben eszköz, ami teljes körű felhő alapú szolgáltatást nyújt, kifogástalan minőségben.
Kristálytiszta hangot és képet biztosít, függetlenül a PC vagy laptop teljesítményétől, képminőségétől.
Könnyen integrálható és telepíthető és olyan képességekkel rendelkezik, mint a találkozók rögzítése, címtárszolgáltatás vagy együttműködés okos eszközökkel és felhős alkalmazásokkal.
Felhő alapú teret adunk a fejlődésnek: lépjen szintet vállalkozásával, csoportmunka a felhőben, hatékonyság az egekben!

Kiemelkedő minőség

Az eszköz a legkorszerűbb képességeket tartalmazza, beleértve a teljes HD 1080p videófelvételt, a 4K kameraérzékelőt és a 4K
képernyőtámogatást.

Könnyű integráció

Integrált videó végpontként is felhasználható: együttműködik a meglévő szabványos videokonferencia struktúrával.

Egyszerű használat és telepítés

Akár percek alatt telepíthető és bármilyen
kijelző tetején elhelyezhető.

Avaya J100 IP telefonok

Kis, közép és nagyvállalati környezetben is egyaránt megállja a helyét az AVAYA J100 termékcsaládja, kiszolgálja a változatos ügyféligényeket:
Funkcionalitásban és méretben is nagy a választék: nagy mennyiségű hívást lebonyolító értékesítők vagy contact center operátorok, de kisszámú hívást kezelő és alapfunkcionalitást igénylő ügyfelek is megtaláljáka számukra legmegfelelőbb eszközt. Tökéletes kiegészítő eszköze Avaya IP Office alközponti megoldásunknak, hogy hatékonyabbá a mindennapos munkavégzést!

Lépjen szintet a céges kommunikációban!

Válasszon prémium minőségű készülékeink közül, és biztosítsa a hatékony munkavégzés feltételeit cége dolgozói számára, az irodában és otthon is!

Tárgyalótermi és konferencia eszközök

Az Avaya videokonferencia és tárgyalótermi készülékei nélkülöhetetlen kiegészítői a felhős csoportmunka, alközponti és távmunka megoldásoknak, hogy akár otthonról, akár irodából jelentkezik be, mindig kristálytiszta hang és kép emelje a kommunikáció színvonalát. Piacvezető gyártónk széles termékkínálata zökkenőmentesen integrálható szoftveres szolgáltatásainkkal.
Konferencia telefonok: vezeték nélküli csatlakozás, prémium hangminőség
Fejbeszélők: zajszűrés és ergonomikus kialakítás
Multimédia eszközök: Avaya Vantage - videó és csoportmunka egy kattintásra
Tárgyalótermi kamerák: Avaya Huddle kamerák - nagyvállalati minőség, akár személyes használatra is, megfizethető áron

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató