Hatékonyan, helytől függetlenül

Felhős csoportmunka
és alközponti megoldások

Modernizálja a céges kommunikációt és készüljön fel a jövő kihívásaira innovatív alközponti és felhős csoportmunka megoldásaink segítségével: hatékonyabb mindennapos munkavégzés, motiváltabb dolgozók, hosszú távú versenyelőny.

A versenyképes iroda eszköztára

Dolgozzon hatékonyan helytől függetlenül: irodai kommunikáció, home office és távmunka megoldások a legkorszerűbb technológiával!

Avaya IP Office:
A versenyképes iroda

Biztosítson versenyelőnyt csapatainak az Avaya kommunikációs és csoportmunka megoldásaival: skálázható, egységes kommunikációs platform!

Avaya Spaces:
Felhős csoportmunka

Funkcionalitás és egyszerűség: üzenetküldés, audio és videokonferencia, fájlmegosztás, bármikor, bárhonnan!

Avaya IX Workplace:
Egységben a munkaerő

Egyetlen könnyen használható, átlátható felület: egységes, holisztikus kommunikációs élmény a böngészőben, mobilon, deskotopon és a termi konferencia rendszeren is!

Lépéselőny cégének

Piacvezető gyártókkal dolgozunk együtt, kiemelt partneri minősítéssel. Tapasztalt fejlesztő és mérnökcsapatunk bármilyen ügyféligényt megvalósít!

Avaya IP Office:
A versenyképes iroda

Az AVAYA IP Office komoly előrelépést jelent a céges kommunikációban: segít a biztonságos és költséghatékony távmunka, a hatékony csoportmunka és a professzionális ügyfélkapcsolatok kialakításában. Ezáltal növeli a döntéshozatal sebességét és minőségét is.
Skálázható, megbízható és könnyen telepíthető kommunikációs rendszer, akár 150 telephellyel és népszerű üzleti alkalmazások támogatásával. 
A KKV szektor kommunikációs kihívásaira ideális stratégiai megoldást nyújt az Avaya piacvezető technológiája.

Távmunka és mobilitás

Hatékony munkavégzés helytől függetlenül: táblagépét, PC-jét, mobiltelefonját bárhol, bármikor irodai mellékállomássá alakíthatja.

Költségcsökkentés

Nagyvállalati minőség, ami megfizethető bármilyen méretű vállalkozásnak: minimalizálja a mobil és nemzetközi telefonköltségeit beruházásmentesen.

Ügyfélkapcsolatok

Professzionális kontaktuskezelés és riportok, több csatornás ügyfélmenedzsment és kifinomult hívási funkciók biztosítják a nagyobb ügyfélelégedettséget, már rövid távon.
Tartós virtuális termek
Közös helyek a felhőben: olyan téma vagy projekt orientált terek, ahol az emberek beszélgetni és chat-elni tudnak egymással és tartalmakat
oszthatnak meg.
Biztonság
Az integrált biztonsági megoldások csökkentik a BYOD kockázatát és vállalati szintű biztonság és megfelelőség szavatolja a személyes adatok védelmét.

Avaya Spaces:
Felhős csoportmunka

Felhős csoportmunka megoldásunk három területen is segíti a céges kommunikációt: egyszerű elérést biztosít így hatékonyabbá teszi a mindennapos munkavégzést az irodában és otthon is, mert bármikor, bárhol, bármely eszközről be tudnak kapcsolódni a csoportmunkába a kollégák. Emellett csökkenti a költségeket és lehetővé teszi a biztonságos kommunikációt is.
Az Avaya Spaces megfelelő egyensúlyt teremt a funkcionalitás és az egyszerűség között és ezáltal virtuális teret ad cége növekedésének.
Globális együttműködés
A felhőben csupán egy böngészőre vagy telefonra és internetkapcsolatra van szükség: üzenetküldés, audio és videokonferencia, fájlmegosztás egy helyről. Földrajzilag szétszórt csoportok is könnyen elérhetik egymást.

Lépjen szintet a céges kommunikációban!

Emelje a céges kommunikáció színvonalát és alapozza meg hosszú távú versenyképességét felhős és alközponti megoldásainkkal!

Közös sikereink

Ügyfeleink mondták

Amivel megkönnyítik a mindennapjaimat, az leginkább a rugalmasságuk. Gyakorlatilag bármikor, amikor keresem őket bármilyen problémával kapcsolatban, akkor szinte azonnal a segítségemre sietnek. Nekem ez nagyon-nagyon fontos.
Scheili Béla, ICT csoportvezető - K&H Bank
Magyarországi belső telefónia modernizálás, illetve európai szintű call center kialakításában kértük a Bravonet segítségét - a megoldások bevezetése a vállalat telephelyein zökkenőmentesen zajlott. A rendszerszintű napi támogatás minősége kimagasló.
Ádám Balázs, IT infrastruktúra vezető - Tungsram
A Bravonet munkatársai készségesen és rugalmasan álltak minden felmerülő kérdésünkhöz, problémánkhoz. A cég kollégáinak szaktudása vitathatatlan és teljesen elégedett vagyok az általuk nyújtott szolgáltatások minőségével.
Kájerléber Tamás - Budapest II. kerületi PM Hivatal

Avaya IX Workplace: Egységben a munkaerő

Az Avaya IX Workplace egy holisztikus, egységes kommunikációs platform, amelynek segítségével dolgozói könnyen válthatnak egyik eszközről a másikra, a rendszer biztosítja az információ akadálytalan áramlását: ugyanúgy működik a böngészőben, mobil eszközön, desktopon vagy a tárgyalótermi konferencia rendszeren.
Egy helyről mindent elérhet: multimédia üzenetküldés, fájlmegosztás, web kollaboráció és esemény közvetítés akár 100 000 néző számára.
Felhasználóbarát felület: gyors áttekintés gombnyomásra
Rugalmas telepítési lehetőségek, igényeknek megfelelő skálázhatóság

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató