Mi így építünk csapatot - Piknik a Filozófusok kertjében

Srei Szilvia2024.06.19.

2024.06.05-én az előző napok esős időjárása után végre a nap is kisütött. A Filozófusok kertjében a reggeli fűben még csillogtak a vízcseppek, mikor a party szervezők megérkeztek, hogy az utolsó simításokat is elvégezzék. Hivatalosan 9-től kezdődött ez a munkanap, de a kollégák már fél 9-kor elkezdtek gyülekezni. Az autót letéve, volt, aki biciklivel, volt, aki tömeg közlekedéssel és volt, aki gyalog érkezett.  Egy rövid, ámde rendhagyó céggyűléssel és egy piknik reggelivel indította ezt a munkanapot a Bravonet kft.

Ezen a júniusi szerdai napon egy szabály volt, mégpedig az, hogy nincs szabály. Nem volt kötelező program, sem zsákban futás, sem pedig sorverseny, viszont volt önkéntes csapatokból verbuválódott röplabdázás, óriás jengázás vagy éppen ország-város játszása. Habár a tollaslabda verseny idén elmaradt (jövőre bepótoljuk), délután mindenki elégedetten indult haza a Gellért hegyről.

További bejegyzések

Azonos kategóriában:

Hello nyár!

Elolvasom
Május utolsó hetében a BravoGroup Holding-hoz tartozó cégekkel karöltve a Bravonet Kft. hivatalosan is megnyitotta a nyarat a munkatársak számára. Hot-dog, rántott húsos szendvics, fagyi és limonádé várta egész nap az irodában bent lévő kollégákat. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt. A mára már klasszikussá vált idézet kiválóan mutatja, hogy nálunk is a pisztácia fagyi […]

Do you speak English?

Elolvasom
Do you speak English? Yes, I do. De ha mégsem, akkor segítünk! Ez is lehetne a Bravonet Kft. mottója a munkavállalói felé. Az üzleti életben cégformától, nagyságtól függetlenül az angol nyelv ismerete kiemelt fontosságú, hiszen sok partnerrel ez a közös nyelv. Mi a Bravonetnél hisszük, hogy akkor várhatunk el kiváló teljesítményt munkatársainktól, ha mi is […]

ISO 9001 és ISO 14001 minősítés 12 éve folyamatosan

Elolvasom
A Bravonet Kft. kiemelt fontosságúnak tartja működésének átláthatóságát és a partnerekkel való sikeres együttműködését épp úgy, mint a kollégák munka-magánélet egyensúlyának biztosítását. Ezt nem csak a sikeres partnerkapcsolatok és a dolgozók lojalitása bizonyítja, hanem az immár 12 éve folyamatosan jelen levő minőségbiztosítási rendszer is.

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató