Do you speak English?

Srei Szilvia2024.03.18.

Do you speak English? Yes, I do. De ha mégsem, akkor segítünk! Ez is lehetne a Bravonet Kft. mottója a munkavállalói felé.

Az üzleti életben cégformától, nagyságtól függetlenül az angol nyelv ismerete kiemelt fontosságú, hiszen sok partnerrel ez a közös nyelv. Mi a Bravonetnél hisszük, hogy akkor várhatunk el kiváló teljesítményt munkatársainktól, ha mi is megadjuk számukra a maximális támogatást. A csapatépítő rendezvények vagy éppen a napi vitaminszükséglet biztosítása (friss, hazai termesztésű gyümölcs formájában) mellett, a nyelvtudás csiszolása is a mindennapjaink része.

Kiscsoportos foglalkozások keretében, vidám hangulatban fejlődnek a kollégák hétről-hétre és már a kezdők is egyre magabiztosabban válaszolják a címben feltett kérdésre, hogy: Yes, I do.

További bejegyzések

Azonos kategóriában:

ISO 9001 és ISO 14001 minősítés 12 éve folyamatosan

Elolvasom
A Bravonet Kft. kiemelt fontosságúnak tartja működésének átláthatóságát és a partnerekkel való sikeres együttműködését épp úgy, mint a kollégák munka-magánélet egyensúlyának biztosítását. Ezt nem csak a sikeres partnerkapcsolatok és a dolgozók lojalitása bizonyítja, hanem az immár 12 éve folyamatosan jelen levő minőségbiztosítási rendszer is.

Avaya PCC – Tegyünk együtt különbséget

Elolvasom
2023.06.25 és 28. között, Prágában rendezte meg az Avaya a szokásos évi PCC konferenciáját, ahol a céget képviselő kollégák találkozhattak üzleti partnereikkel.  A konferencia fő mottója a „together we make the difference”, azaz tegyünk együtt különbséget volt. Ha röviden foglalnánk össze az eseményt, akkor: növekedés, újdonságok és felhő mindenek felett. Természetesen ettől sokkal több mindenről […]

A Bravonet Kft. társadalmi szerepvállalása

Elolvasom
Hitünk szerint A Bravonet Kft. cégfilozófiájában kiemelt szerepet játszik a társadalmi szerepvállalás (CSR), legyen az hátrányos helyzetű csoportok támogatása, vagy éppen egy kulturális rendezvénysorozat mecénási szerepköre. Hiszünk abban, hogy intellektuális érzékenységgel, széleskörű látásmóddal és haladó gondolkodással reagálunk a minket körülvevő aktuális társadalmi problémákra és ennek jegyében szervezünk saját, helyi szintű akciókat. Fontosnak tartjuk ezen megmozdulások […]

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató