Avaya PCC – Tegyünk együtt különbséget

Srei Szilvia2023.07.26.

2023.06.25 és 28. között, Prágában rendezte meg az Avaya a szokásos évi PCC konferenciáját, ahol a céget képviselő kollégák találkozhattak üzleti partnereikkel.  A konferencia fő mottója a „together we make the difference”, azaz tegyünk együtt különbséget volt. Ha röviden foglalnánk össze az eseményt, akkor: növekedés, újdonságok és felhő mindenek felett. Természetesen ettől sokkal több mindenről szólt ez a három nap.

Az egyik legfontosabb és legizgalmasabb téma a migrációs stratégia volt, azaz hogyan jutunk el az ügyfél telephelyi telekommunikációs rendszerei felől először egyfajta hybrid, majd végül a felhős megoldások irányába. Ezen stratégia keretében minden ügyfél szintjén létrejön az Avaya Experience Platfrom, amihez külső fejlesztéseket lehet csatolni API megoldásokkal. Ezeknek a fejlesztéseknek elsődleges célja az ügyfélmegtartás mellett az ügyfélelégedettség növelése, későbbiekben pedig új ügyfelek megszerzése, illetve ez által a növekedés.

A második nap pl. a nagy rendszerek subscription adminisztrációról szóló előadása került megrendezésre, illetve olyan szoftverfejlesztő kiállítókkal találkozhattak a meghívottak, akik az Avaya platformjaihoz kínálnak megoldásokat. Ezen kívül szó volt az Aura 10 migrációról (miért érdemes és hogyan támogatja az Aura 10 a felhős megoldást) és az Avaya felhőbiztonságról is.

A harmadik nap kisebb panelbeszélgetései zárták a konferenciát BYOD megoldásokkal, IP iroda fejlesztésekkel, vagy hogy hogyan használható az Avaya Experience platform hibrid üzemmódban.

A felhő irányba való elmozdulást hivatott demonstrálni az is, hogy az idei évben fizikai eszközöket (asztali IP telefon, DECT) már ki sem állítottak és inkább a Mesterséges Intelligencia és az ezt kiszolgáló szoftverek, megoldások lett a fókusz.

További bejegyzések

Azonos kategóriában:

Bravonet üzleti reggeli – A vénaszkenner és ami mögötte van

Elolvasom
2023. szeptember 12-én „Biometrikus beléptetés és azonosítás” címmel, egy üzleti reggeli keretében ismerhették meg jelenlegi és leendő partnereink a Bravonet Kft. portfóliójának legújabb tagjait: a BLogin, a Gatekeeper és a StadiumGuard megoldásokat. És hogy mi a közös bennük? Mindegyik biometrikus azonosításon alapszik és vénaszenzort használ az azonosításhoz. A délelőtt 9 órás kezdési időpontkor már látható […]

A Bravonet Kft. társadalmi szerepvállalása

Elolvasom
Hitünk szerint A Bravonet Kft. cégfilozófiájában kiemelt szerepet játszik a társadalmi szerepvállalás (CSR), legyen az hátrányos helyzetű csoportok támogatása, vagy éppen egy kulturális rendezvénysorozat mecénási szerepköre. Hiszünk abban, hogy intellektuális érzékenységgel, széleskörű látásmóddal és haladó gondolkodással reagálunk a minket körülvevő aktuális társadalmi problémákra és ennek jegyében szervezünk saját, helyi szintű akciókat. Fontosnak tartjuk ezen megmozdulások […]

Mire figyeljen Avaya partner kiválasztásánál?

Elolvasom
Viszonylag gyakran szembesülünk azzal a helyzettel, hogy egy számunkra kívánatos IT megoldás kapcsán keresünk megfelelő partnert, beszállítót, aki nem csupán dobozt mozgat, hanem szakértő partnerként tud támogatást nyújtani a megoldás bevezetése során. Nem egyszerű kérdés ez egy Avaya partner kiválasztásánál sem. Minősített Avaya partner Hol keressünk Avaya partnert? Vitán felül áll, hogy célszerű az Avaya […]

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató