Bravonet üzleti reggeli – A vénaszkenner és ami mögötte van

Srei Szilvia2023.09.22.

2023. szeptember 12-én „Biometrikus beléptetés és azonosítás” címmel, egy üzleti reggeli keretében ismerhették meg jelenlegi és leendő partnereink a Bravonet Kft. portfóliójának legújabb tagjait: a BLogin, a Gatekeeper és a StadiumGuard megoldásokat. És hogy mi a közös bennük? Mindegyik biometrikus azonosításon alapszik és vénaszenzort használ az azonosításhoz.

A délelőtt 9 órás kezdési időpontkor már látható volt, hogy nagy az érdeklődés a termék, illetve a technológia iránt, hiszen a gazdaság minden szektorából érkeztek látogatók: energetika, pénzügy, szállítmányozás, rendvédelem, stb. Ez a széleskörű érdeklődés is mutatja a vénaszkenner használhatóságának sokszínűségét.

Besenyi Tibor kereskedelmi igazgató köszöntötte a vendégeket, majd magáról a biometrikus azonosításról tartott előadást. A prezentáció során kiderült, hogy melyek a legfőbb problémák a legtöbb helyen használatos jelszavakkal, azonosítási megoldásokkal. Azt mondják, a legjobb jelszó hosszú, többféle karakterből, kis- és nagybetű kombinációjából áll és nem köthető semmilyen módon a tulajdonosához. Egy valamit azonban mindig elfelejtenek hozzátenni: megjegyezni sokszor szinte lehetetlen. Természetesen a jelszó kiváltására számtalan megoldás létezik, viszont ezek többsége ellopható, reprodukálható, újra gyártása pedig költséges lehet. Itt jön képbe a tenyérvéna. Nem lopható, nem reprodukálható és ami a legfontosabb: mindig kéznél van.

Az esemény második felében Reisch Zoltán, Biosec specialista vezette be a hallgatóságot a biometrikus technológia kulisszatitkaiba, azaz hogyan is működik maga a rendszer, milyen szoftver környezetben üzemel, illetve milyen fizikai követelményeknek kell megfelelni kiépítésekor. Előadása végén a résztvevők megnézhették, sőt ki is próbálhatták a vénaszkennert működés közben.

Az üzleti reggeli egy stadiontúrával zárult, amely során a vendégek élesben is megnézhették hogyan működik a vénaszkenner a jegypénztárban és a pálya szélén azt is megtudhatták, hogy a StadiumGuard bevezetése óta, jelentősen nőtt a családos látogatók száma, sokkal biztonságosabbá vált egy-egy mérkőzés, hiszen a vénaszkenner segítségével egyszerűen azonosítható minden látogató.

A Biosec vénaszkenner megoldásaival legyen szó egészségügyről, oktatásról, rendvédelemről vagy logisztikáról, minden cég, gazdasági vállalkozás biztonságosabbá, egyszerűbbé, gyorsabbá, kényelmesebbé teheti a fizikai vagy az IT rendszerekbe történő beléptetést. További információt a vénaszkennerről, ide kattintva talál.

További bejegyzések

Azonos kategóriában:

Avaya PCC – Tegyünk együtt különbséget

Elolvasom
2023.06.25 és 28. között, Prágában rendezte meg az Avaya a szokásos évi PCC konferenciáját, ahol a céget képviselő kollégák találkozhattak üzleti partnereikkel.  A konferencia fő mottója a „together we make the difference”, azaz tegyünk együtt különbséget volt. Ha röviden foglalnánk össze az eseményt, akkor: növekedés, újdonságok és felhő mindenek felett. Természetesen ettől sokkal több mindenről […]

A Bravonet Kft. társadalmi szerepvállalása

Elolvasom
Hitünk szerint A Bravonet Kft. cégfilozófiájában kiemelt szerepet játszik a társadalmi szerepvállalás (CSR), legyen az hátrányos helyzetű csoportok támogatása, vagy éppen egy kulturális rendezvénysorozat mecénási szerepköre. Hiszünk abban, hogy intellektuális érzékenységgel, széleskörű látásmóddal és haladó gondolkodással reagálunk a minket körülvevő aktuális társadalmi problémákra és ennek jegyében szervezünk saját, helyi szintű akciókat. Fontosnak tartjuk ezen megmozdulások […]

Mire figyeljen Avaya partner kiválasztásánál?

Elolvasom
Viszonylag gyakran szembesülünk azzal a helyzettel, hogy egy számunkra kívánatos IT megoldás kapcsán keresünk megfelelő partnert, beszállítót, aki nem csupán dobozt mozgat, hanem szakértő partnerként tud támogatást nyújtani a megoldás bevezetése során. Nem egyszerű kérdés ez egy Avaya partner kiválasztásánál sem. Minősített Avaya partner Hol keressünk Avaya partnert? Vitán felül áll, hogy célszerű az Avaya […]

© 2022 Bravonet Kft. All rights reserved | Adatvédelmi téjékoztató